Orion CTV 3156/K SPOC Sorrento

Gyártó

Orion Rádió és Villamossági Vállalat

Származás

Magyarország

Év

1988

Jellemzők

56 cm képátmérővel rendelkező, 29+1 csatornás, színes asztali televízió távirányítóval. VHF-UHF; OIRT-CCIR normák vételére alkalmas. Az előlapon a kihajtható ajtó mögött van a csatornaváltó, az "Ideál" gomb, amivel elérhető a gyári képbeállítás továbbá a hangerőszabályzó és a hálózati kapcsoló. Alatta egy kihúzható fiókban található a videó és a magnó csatlakozója. Minden más funkció a távirányítóval kezelhető. A hátlapon van a koaxiális antenna csatlakozója. A tévé egyelten hangszóróval rendelkezik.
Érzékenység: VHF: 27 μV; UHF: 35 μV. Kimenő hangteljesítmény: 2W. Hangfrekvenciás átvitel: 100-12.000 Hz. Teljesítményfelvétel: üzemi: 100W, készenléti: 5W.

Méret

680x450x460 cm; 26 kg.

Egyéb

Adományozó: Gyugel István.
A készülék külalakját olaszországi formatervezők készítették az Orionnak. Nagyobb képernyős változata a CTV 3167/K Capri.

Sosem derül ki, hogy ide vajon mi kerülhetett volna illetve a szarvasi Vas-Fémipari Szövetkezet által gyártott hálózati vezeték látható:

Peritelevisione vagyis kábeltelevízió hálózat, ami Európában SCART csatlakozóval illeszkedett. Olasz, angol, francia és német nyelvű figyelmeztetés a hátlapon: