Itt található az összes olyan médiatartalom, amely a gyűjteményről, honlapról szól

 

2015. december: A Rádiógyűjtők Magyarországi Klubja Egyesület kiadásában megjelent Kóger László: Szép rádiók c. könyve "A magyar rádióipar legszebb készülékei 1925-1980" alcímmel. A hiánypótló könyvben gyűjteményem 6 készüléke szerepel. Számomra ez nagy megtiszteltetés illetve remek eredmény, hogy készülékeim egy ilyen nívós összeállításban is megállják a helyüket.

 

2015. október: A kiállítás megnyitója alkalmából előzetesen egy cikk jelent meg az Új Dunántúli Naplóban. Az írás az internetes helyi hírportálra is felkerült egy videóval. A cikket és a videót Gűth Ervin készítette (a videó a hely hiányában nem került feltöltésre).

(A kép nagyobb méretben megtekinthető a képre kattintva)

 

2012. május 24.: Az Új Dunántúli Napló Korzó rovatának napi riportalanya én voltam a gyűjteménnyel együtt. A riportot készítette és a cikket írta Mészáros B. Endre. A fotót Laufer László készítette. Az Új Dunántúli Napló Baranya megye legnagyobb példányszámban értékesített napilapja volt.

(A kép nagyobb méretben megtekinthető a képre kattintva)

 

2012. május: A "TimeOut Pécs" nevű kulturális magazin májusi számában helyet kapott a gyűjteményről korábban született írás. Néhány ponton aktualizálva és frissítve lett. Az újság 8000 példányban 227 helyszínen került terítésre. Magyar és angol nyelven egyaránt megjelent. A cikkért ismét nagy köszönet Gűth Ervinnek!

(A képek nagyobb méretben megtekinthetőek a képekre kattintva)

   

2011. augusztus: A legelső cikk - mely a gyűjteményről, gyűjtésről szólt - Pécs városának kulturális eseményeivel foglalkozó híroldalon jelent meg virtuális formában. A portálon már nincs fent az írás. A cikkért köszönet Gűth Ervinnek!


Vissza